Praktijk voor Vitaliteit - Levenskracht en gezondheid
Welkom op de site van de Praktijk voor Vitaliteit.

Mijn naam is Annelies Jagerman. Sinds 2008 ben ik sensitherapeut en werk ik vanuit huis. In 2010 zijn we verhuisd naar Heiloo en vestig ik hier de praktijk opnieuw.
Door de combinatie van mijn gezin en mijn werk als pedagogisch leidster ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het welzijn van kinderen en volwassenen. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in gedrag en gezondheid. Mijn achtergrond als verpleegkundige is de basis waaruit ik graag mensen help die hiermee worstelen.
 
“Alle levende wezens, met name mensen verlangen naar geluk. En niet naar pijn en leed. Daarom hebben we alle recht om gelukkig te zijn en diverse methoden of middelen te
baat te nemen om leed te overwinnen en gelukkiger te leven."

                                                    Dalai Lama
                                                                                           
Onze gezondheid kan namelijk veel te lijden krijgen door ophoping van afvalstoffen in het lichaam. Deze ophoping kan ontstaan door aanleg of door jarenlange bewuste of onbewuste gewoonten en door in-en externe invloeden. Denk hierbij aan gewoonten in het voedingspatroon, maar ook het leef-school-werk-klimaat waarin een mens zich ontwikkeld.
Ook de lichaamshouding, het wel of niet kunnen omgaan met stress en verdriet spelen een rol. Dit kan zich zelfs op zeer jonge leeftijd al uiten bij kinderen. Zij zijn gevoelig voor het overnemen van gewoonten en /of het opnemen van spanningen uit hun omgeving.
Klachten zoals adhd, allergieën, depressie, hooikoorts, moeilijkheden met eten, frustratie, pesten en gepest worden, emotionele gevoeligheid, prikkelgevoeligheid, hooggevoeligheid, impulsiviteit, pijn, migraine, moeheid en /of een gevoel van onrust zijn vaak mentale en /of lichamelijke signalen die een kans bieden om veranderingen aan te gaan brengen in je eigen leven of in dat van je kind(eren).

In mijn praktijk bied ik hulp in de vorm van sensitherapie.
Sensitherapie is heel gevarieerd, laagdrempelig en daarom zeer toegankelijk voor kinderen en volwassenen.
Het bijzondere aan sensitherapie is dat het een kortdurende en effectieve therapie is, die zeker past bij het begeleiden van gevoelige - en / of nieuwetijdskinderen van alle leeftijden.

Ik hoop op een mooie ontmoeting,

Annelies

Mijn opleidingen:
A-Verpleegkundige
Brancheopleiding voor alle vormen van kinderopvang
Montessoricursus voor peuterleidsters
Quantum Touch
Sensitherapie
Bedrijfshulpverlening
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint